Beste patiënten,

In verband met het corona virus en de bestrijding daarvan hebben wij besloten de praktijk voorlopig te sluiten voor niet spoedeisende behandelingen vanaf heden tot en met 6 april. Dit betekend dat alle reguliere behandelingen die gepland stonden tot en met 6 april komen te vervallen. Voor spoed kunt u ons telefonische bereiken: ma t/m vr van 8:00 - 12:30 uur. Of 24 uur per dag door een bericht achter te laten op de website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Alle bezoeken worden vanaf heden alleen op afspraak gedaan en wij verzoeken u vriendelijk bij ziekteverschijnselen thuis te blijven. Wij hopen op uw begrip in deze situatie. Vriendelijke groet, Team TPP Bos

Bericht gelezen

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Vergoedingen

Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. De volledige prothese wordt voor 75% uit het basispakket vergoed. Dit houdt in dat u, indien u geen aanvullende tandverzekering heeft, 25% zelf moet betalen. Verder moet u rekening houden met uw wettelijk (en vrijwillig) eigen risico.

• Reparatie of aanpassingen aan uw volledige prothese worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering.
• Partiële- en frame protheses worden vergoed als u een tandverzekering heeft.

Bij vragen kunt u ons gerust bellen! –  (0527) 611 668

* Vergoedingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen in polisvoorwaarden van zorgverzekeraars

Prijslijst 2019 voor tandarts